Referat: Hjältevads Mariannelunds IS 9-m - Hultsfreds FK

HM IS - HFK 2-0 (1-0)

Mål: Emil K 2 Assist: Axel 1 och Mustafa 1

Det blev en rättvis seger för HM mot HFK, slutresultatet stannade vid 2-0.
HM började matchen mycket piggt med många fina kombinationer med fin bredd och lagom med raka bollar i centrum.
1-0 kom genom ett fint förarbete av Axel som jobbade till sig bollen och drog en försvarspelare, för att sedan servera en lysande genomskärare till Emil som sprang sig fri och lade in bollen mycket behäskat. Ställningen stod sig halvleken igenom trots några fina lägen som inte ville sig riktigt. Andra halvleken var ganska lik den första där HM var klart bästa laget. HFK försökte slå raka bollen till sina forwards, men Oskar och Felix som mittbackar gjorde en kanon insats tillsammans med Joel i målet. 2-0 kom på ett lysande anfall där HM vände på spelet och fick ut bollen till snabba Mustaffa på vänsterkanten, där han rundade en spelare och slog ett kanon inlägg till en pigg Emil som stötte in bollen med pannan. Där avgjordes matchen, hände inte så mycket mer förut att Noa hade ett fint skott i ribban efter en frispark.
Stort + till alla som gjorde jobbet.
Extra + går idag till Joel, Oskar, Felix och en hårt jobbande mittfältare i Benny. Sen ska man inte glömma matchvinnaren Emil med sina 2 mål.